Diddy tappade diamantring - skapade hysteri

P Diddy råkade kasta ut en diamantringen i publiken. Resultatet blev hysteri.


Den blingälskande P Diddy var mitt i inspelningen av sin nya musikvideo och uppenbarligen blev det alldeles för mycket gangsterviftande. Stjärnan råkade nämligen kasta ut sin diamantring värd cirka 20 000 dollar i publikmassan som fanns på plats.

Men hysterin började redan innan dess när Diddy och hans videokollegor började slänga ner hundradollarssedlar från scenen. När de drygt 160 åskådarna på plats förstod att det var riktiga pengar började alla ta det de kunde få.

– Publiken blev helt vild. Vi bara stod och tittade och tänkte wow, säger en källa enligt NY Post.

Problemet är bara att i allt kastande så flög Diddys värdefulla ring av och hamnade någonstans i publikmassan. Resultatet blev att alla 160 statister fick lägga sig ned på golvet och därefter letade rapparens livvakter igenom var och en. Vid utgången användes också en metalldetektor för att söka av personerna. Men ingen ring hittades.

"När det var över höll Diddy oss fångna för att leta efter sin ring, jag gillar honom inte längre", skrev en av statisterna på Twitter medan en annan skrev:

"Okej, Diddy tappade sin ring... och nu letar de igenom varenda unge...".

P Diddy tycks inte ha fått några nya fans efter sitt stunt men ett lyckligt fan kan skatta sig några hundratusen rikare.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.