"Heidi är bättre än Beyoncé"

The Hills-stjärnan Spencer Pratt skryter om sin blonda flickvän.


The Hills-duon Spencer Pratt och Heidi Montag är ett släkte för sig. Betraktade som Hollywoods mest mediekåta kändisar. Hatade. Men med tanke på hur mycket de verkar älska sig själva så gör det nog inget. Och trots alla bråken och tjafsen paret emellan så finns kärleken där. För i en ny intervju skryter Spencer Pratt hejdlöst om sin Heidi.

Du har sagt att "jag är den vite Jay-Z". Skulle du säga att Heidi är den vita Beyoncé?

– Lite mer än en vit Beyoncé. Beyoncé behövde byggas upp av en grupp som Destiny's Child men Heidi lyser är lysande solo. Jag skulle kunna garantera er att min och Heidis version av "Bonnie & Clyde" skulle vara bättre än Jay-Z's och Beyoncés, säger Spencer Pratt oblygt enligt Complex.

Men det slutar inte där. Spencer Pratt har inte bara en outsinlig tro på sin flickväns förmågor utan också på sina egna. Visserligen har det gått bra för de båda som huvudstjärnor i MTV:s succéserie The Hills men ska man tro Pratt kommer musikbranschen snart vara deras.

– Jag tror att jag är hiphopens framtid... det är ett faktum. Jag behöver inte ha talang. Du kan inte jämföra min sort av hiphop med något som finns ute i branschen. Jag vet att jag kommer att bli som P Diddy, säger Spencer Pratt till Complex.

Vem föredrar du?

Heidi Montag - Higher:

Beyoncé - All my single ladies:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Twitterkollen