Söndag 1 Aug
Stockholm

Pappan: "Michael värd mer död än levande"

Stjärnans pappa har inte mycket gott att säga om den nya filmen This is It.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sedan Michael Jacksons död har filmen This is It om hans sista dagar varit en av de mest efterlängtade filmerna i år. Och med marknadsföringstricket att bara låta filmen gå i drygt två veckor gjorde sig fansen redo för att vallfärda till biograferna.

Men redan innan premiären avfärdade familj och vänner det filmiska verket. Personen i filmen var inte Michael Jackson, påstod de. Och nu när This is It dragit in mycket mindre än förväntat fortsätter pappa Joe Jackson att kritisera filmen.

– Han var värd mer död än levande. Jag skulle hellre ha honom levande, säger den 80-årige patriarken.

Både Michael Jackson själv och hans syskon har berättat om en väldigt svår uppväxt med fadern. Något som Joe Jackson själv inte velat kännas vid. När han nu överlevt ett av sina barn sörjer han.

– Det var väldigt känslosamt att höra Michaels sång. Ibland när jag är för mig själv och börjar tänka på alla saker vi gick igenom gråter jag, säger han enligt Extra.

För närvarande utreder polisen om stjärnans privata läkare Conrad Murray gjort sig skyldig till vållande av annans död. Pappa Joe Jackson har inte mycket gott att säga om honom.

– Om jag såg honom skulle jag nocka honom.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela