Se Michael Jackson-museets sjukaste

Madame Tussauds får en utmaning när Jacksons plastansikten ställs ut.


Maichel Jacksons svenska fans lär välfärda till London för att få se spridda ägodelar ur mästarens samlingar. Nu ställs stjärnans konstigaste ägodelar ut på O2 Arena London, samma arena där Jackson skulle haft sina sista konserter.

Och det är en utställning som kan utmana flera av Londons alla turistattraktioner. På 02 visas otroliga minnen ur stjärnans liv. Allt från hans berömda scenkläder och handskar till den Rolls Royce som han körde runt i Los Angeles med Elizabeth Taylor med.

Utställningen är fullt av tavlor som Jackson lät måla av sig själv. Det finns även ett litet skräckkabinett med de masker som Jackson bar i sina berömda videos. Dyrast är Jacksons hovjuveler och den kungakrona som han lät gjuta själv när han krönte sig till kungen av pop.

På onsdag har This Is It premiär i Sverige, filmen som följer sista repetionerna inför Jacksons comebackspelningar. Det är ingen fiktiv dokumentär utan filmen bygger av bakomscenen bilder från repetionerna för hans. Fansen kallar den för en Wackomentary.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!