Söndag 1 Aug
Stockholm

Taylor Swift i nazistskandal

USA mest älskade stjärna Taylor Swift har hamnat i en riktig praktskandal.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Taylor Swift har med sin musik, personlighet och inte minst efter Kanye Wests MTV-attack, blivit något av USA:s "sweetheart". Även på kärleksfronten verkar det gå bra när hon nu dejtar Taylor Lautner.

Men också solen har sina fläckar och nu har Taylor Swift hamnat i en riktig praktskandal med nazistiska förtecken. För under Katy Perrys födelsedagsfest i Hollywood i helgen, ställde stjärnan mer än gärna upp på bild med sina fans. Kanske utan att tänka till för helt plötsligt dök en ung kille upp och la sin arm om stjärnan, fotografen var framme och bilden var knäppt.

Problemet är att killen ifråga hade på sig en t-shirt med en stor swastika på framsidan. När bilden så läckt ut på internet började teorier om Swifts egen klädsel att dyka upp. Många menade att de målade bokstäverna "JH" stod för "Jew Hater", vilket betyder Judehatare.

– Taylor tog bilder med omkring hundra människor den kvällen... hon vet inte vem den här killen är och såg inte vad som stod på hans tröja, säger stjärnans pressagent enligt TMZ.

Också mannen på bilden har bett om ursäkt för att han dragit in sångerskan i en skandal. Han menar att swastikan började som ett X som under kvällens gång blev något annat på skämt.

Kolla in bilderna ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela