Torsdag 28 Okt
Stockholm

Britneys son akut till sjukhus

Fick ett okänt anfall i går eftermiddag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Britney Spears tvååriga son Jayden Hames har åkt i ilfart till sjukhus efter att han från ingenstans fallit in i ett vagt och omedvetslöst tillstånd. Enligt källor fick sonen ett anfall i söndags kväll.

Hela familjen Spears befinner sig just nu i hemstaden Kentwood i Louisiana.

– Den ena minuten lekte och njöt Britney och hennes söner av semestern, och den andra minuten hade Jayden fått sitt anfall. Britney ringde efter en ambulans. Då hon fick reda på att det skulle ta en och en halv timme för ambulansen att komma dit, valde hon att köra dit sonen Jayden själv, berättar en källa.

– De gav sig av så snabbt att det var otroligt, uppger en annan källa.

Den här semestern var den första där mamma Britney fick tillåtelse att flyga ut från Los Angeles efter att exmaken Kevin Federline fått vårdnaden om de två gemensamma sönerna, Jayden och Sean Preston, 3 år.

Läkarna valde att låta Jayden stanna på sjukhuset över natten. Britney vägrade att lämna sonens sida och sov bredvid honom i hans rum, uppger The Sun.

Pappa Federline försöker nu arrangera ett plan dit för att vaka vid sonens sida så fort som möjligt.

Det är inte första gången Britney har kontakt med sjukhus under märkliga former. Den 4:e januari i år blev Spears intagen på sjukhus efter att ha vägrat lämna över sina söner till Federline. Hon var då påverkad av "någon okänd substans" enligt polisen. Det var efter den händelsen som Britney fråntogs vårdnanden av sina söner.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela