Omstridd miss kan mista titeln

Undanhöll toplessbilder - skyller på antikristen konspiration.


Miss California, Carrie Prejean, blev tvåa i årets upplaga av Miss USA. Nu kan hon förlora titeln Miss California på grund av hemliga toplessbilder.

Arrangörerna anklagar henne för kontraktsbrott efter att halvnakna bilder av henne dykt upp på Internet. Bilder som missen hävdar ska ha tagits i hennes förhoppningar att bli underklädesmodell när hon var 17 år.

I april förlorade Carrie Prejean toppstriden i Miss USA, till en fröken från North Carolina. Själv hävdar hon att det beror på hennes frispråkighet kring vad hon tycker om samkönade äktenskap. På en fråga i tävlingen svarade hon att äktenskapet skulle vara mellan en kvinna och en man. Så har hon blivit uppfostrad att tro.

Nu menar hon att toplessbilderna på henne har släppts för att tysta henne, och håna henne för sin tro. På grund av att hon "försvarat traditionella äktenskap", skriver BBC.

En talesperson för Miss California-tävlingen har meddelat att man diskuterar en diskvalificering av missen, skriver BBC.

I förra veckan offentliggjorde Carrie Prejean sin medverkan i en miljonkampanj som betalas av "National organization for marriage". En grupp som arbetar mot samkönade äktenskap.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!