Morrissey avbröt konsert efter attack

Fick en ölflaska i huvudet och gick av scenen.


Tusentals Morrissey-fans fick besviket lämna en avbruten konsert med stjärnan under lördagen.

Fansen fick endast höra en och en halv låt innan han gick av scenen. Morrisey blev nämligen träffad av en ölflaska mitt under den påbörjade konserten i Liverpool.

Han öppnade konserten med orden: "Det är lördag, det är Liverpool, det regnar, det är perfekt", innan han satte igång med The Smiths hit This Charming Man.

Men under den andra låten, Black Cloud, då den 50-årige artisten gick längst fram på scenen för att skaka hand med sina fans, kastade någon en ölflaska mot honom och han träffades i ögat.

Sångaren ställde sig då upp och sa: "God natt", till de förvånade 8000 fansen, innan han gick av scenen.

Fansen skrek i kör "Morrissey, Morrissey, Morrissey" i ett försök att få tillbaka honom på scenen för att fortsätta konserten.

Men fem minuter senare meddelades det att han hade fått en smäll i huvudet och kunde därför inte genomföra resten av konserten.

– Om det finns någon artist som inte accepterar en flaska som kastas mot honom, så är det Morrissey, säger ett fan till .

Några av fansen klagade dock på att Morrissey borde vara van vid sådana här händelser efter en lång tid i branschen.

Konsertbesökarna kommer nu att få sina pengar tillbaka.

Det är inte första gången som Morrissey blir ölattackerad. och han avbröt även då konserten.

Men den gången gick han tillbaka upp på scenen och fortsatte konserten. Nu verkar det dock som om han har fått nog av publikens attacker.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!