Mariah Carey nöjer sig inte med ett bröllop

Nu blir det bröllop varje år.


38-åriga Mariah Carey överraskade många genom att i hemlighet gifta sig under en diskret ceremoni med den tio år yngre Nick Cannon i april.

Överraskningen låg dock inte i makens ålder, utan i att den så vanligtvis glamorösa sångerskan valde att genomföra en så privat och liten tillställning på Bahamas.

Antal gäster närvarande? Åtta stycken.

Nu är dock sångerskan sugen på att fira det lyckliga äktenskapet ännu en gång. För Hello! Magazine berättar nu Carey att hon planerar ett storslaget bröllop för ettårsjubileet, och eventuellt mer än så.

– Vi vill låta alla ta del av vårt firande. Vi har pratat om att slå till med ett stort bröllop nästa år. Och kanske ett varje år till och med.

Mariah Carey var tidigare gift med skivbolagsredaktören Tommy Mottola och bröllopet som hölls 1993 var då riktigt storslaget i värdsklass med över 300 gäster. Några av de kändisar som närvarande var Ozzy Osbourne, Barbra Streisand and Billy Joel.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.