Miley Cyrus turnébuss i dödlig krasch

busschauffören dog.


VIRGINIA. Det var i fredags som Miley Cyrus turnébuss välte på motorvägen, drygt 6 mil söder om Richmond i Virginia. En person skadades och en dog. Men 16-åriga Hanna Montana-stjärnan var själv inte med på bussen, skriver CBS News.

Personen som dog var Bill Douglas, turnésällskapets busschaufför. På sin hemsida skriver nu Miley:

"Vi är djupt bedrövade över förlusten av Bill "Uncle Bill" Douglas. Medarbetare på vår turné är som vår familj. Våra tankar och böner går till hans familj som befinner sig mitt i denna tragedi. Han kommer verkligen att saknas".

Miley Cyrus turnerar just nu i USA med skivan "The Time of Our Lives". I helgen skulle hon uppträda i North Carolina.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

idag 06:00
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.