Rihanna förnekar sex med Jay-Z

Sångerskan Rihanna skämdes för sexryktena om henne och rapparen Jay-Z.


Når man toppen kan man vänta sig att det finns de som vill knuffa ner en snabbare än snabbast. Något som sångerskan Rihanna kan intyga.

I början av sin superkarriär med megahitten Umbrella, gick ryktet hett om att hon haft sex med rapparen Jay-Z för att få sig ett skivkontrakt.

– Det var som typ "Självklart har hon gett Jay-Z oralsex för att få kontraktet". Det ryktet fanns överallt på Barbados och det var så äckligt. Det fick mig att känns mig så konstig. Jag var till och med konstig runt Jay-Z. Jag kunde inte se honom i ansiktet, säger Rihanna enligt Contact Music.

Även nära vänner till superstjärnan trodde att hon hade haft sex för att nå toppen. Rykten som påverkade Rihannas liv negativt men till slut fick hon hjälp av just Jay-Z.

– En dag ringde han och han var typ "Yo, du kan inte lyssna på de här ryktena. Du kan inte låta människor påverka dig med allt de säger". Efter det blev alla ryktena bara väldigt roliga för mig, säger Rihanna till Contact Music.

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Pratshowerna återvänder efter strejken

Prime Video gör ny actionserie

1 timme sedan
"Hell of a date". det är titeln på en kommande actionserie från Prime Video. Serien spelas just nu in i Stockholm och får premiär någon gång under nästa år.

Tove Dalsryds avklippta klänning i Robinson 2023 fick Sanna Guidetti att reagera

1 timme sedan
Under veckan drog Robinson 2023 igång och någon som följer programmet redan från start är Sanna Guidetti. Och hon hade både det ena och det andra att säga om första veckans avsnitt.

De får Kerstin Ekmans nya litteraturstipendium

1 timme sedan
Maja Hagerman, Lisa Röstlund, Johan Svedjedal och violinisten Malin Broman får de fyra första stipendierna som delas ut av stiftelsen Klockrosen – grundad av makarna Börje Frelin och Kerstin Ekman. Pristagarna får vardera 100 000 kronor.

Zlatan Ibrahimovics fräcka svar om Helena Seger: "Då får man söka hjälp…"

1 timme sedan
Zlatan Ibrahimovic intervjuas av Piers Morgan, och intervjun avslöjar Zlatan både det ena och det andra...

Här är årets makthavare i ”Maktbarometern” – puttar ner familjen Lundell

3 timmar sedan
JLC knuffar ner familjen Lundell från förstaplatsen över mäktigast på sociala medier. Detta visar 2023 års maktbarometer från Medieakademin.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.