Vems klänning sprack i liveteve?

Sångerskan Rihannas klänning sprack i sämsta tänkbara tillfälle.


Rihanna är tillbaka med ett nytt album. Hennes liveshow på Times Square i New York skulle förutom att inkassera henne mer än tre miljoner kronor också slå fansen med häpnad. Nu var det snarare klädesmåtten som sprack.

– Min klänning!, utbrast Rihanna enligt The Sun.

– Jag är lite för fet just nu. Dragkedjan sprack. De bara "Du är en minut sen!". Jag ville sy ihop det men jag kunde inte.

Resultatet blev att stjärnan desperat fick hålla ihop sin klänning med händerna under showen. Borta var de vågade rörelserna med rumpskakningar, viga åmanden och sexigt trippande.

Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

Senaste nytt

Stora fackbokspriset till Henrik Berggren

Här är Youtube-klippen med flest visningar 2023 – hen sopar banan med de andra

Under 2023 har svenska YouTube-användare flitigt tittat på en variation av videor. Listan över de tio mest populära klippen domineras av innehåll från svenska kreatörer, skriver TT.

Allt om Jelassi: Mamma, syster och samarbetet med Einár

Har du dålig koll på hiphop-stjärnan Jelassi? Då har du kommit helt rätt. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som svenska folket googlar om Jelassi.

Omstridde Gergiev tar över Bolsjojteatern

1 timme sedan
Den kontroversiella ryske stjärndirigenten Valerij Gergiev blir ny chef för den världsberömda Bolsjojteatern i Moskva.

"Spöktimmen" och Fredrik Strage vinnare i årets Guldpodden

1 timme sedan
True crime-podcasten "Spöktimmen" har i Guldpoddens omröstning vunnit Årets podast samt Årets intervjupodd. Andra priser delades ut till bland annat Fredrik Strages "Hemma hos strage" och podcasten "Va fan hände?".

Nu avgörs årets "Idol"

1 timme sedan
I kväll koras vinnaren av Idol 2023. Finalen äger rum på Avicii Arena i Stockholm och det står mellan Cimberly Wanyonyi och Saga Ludvigsson.