Söndag 2 Okt
Stockholm

Brad Pitt och Angelina Jolie nära slutet

Hollywoods mest välkända par, Brangelina, verkar ha stora problem och slutet tycks närmare än väntat.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är åtminstone vad författaren Ian Halperin hävdar i sin nya bok Brangelina: The Untold Story of Brad Pitt and Angelina Jolie. Han har intervjuat uppemot 900 personer för att som han säger få en så tydlig och omfattande bild som möjligt av paret.

– Det var det passionerade älskandet som förde ihop Brangelina. Brad hade aldrig haft så bra sex. Mina källor säger att de ibland spenderade upp till 18, 20 timmar i sängen per dag, förklarar Halperin enligt NY Post.

Men säg den lycka som varar. För nu menar samme författare att parets kärlek förvandlats bråkande kaos. Allt från politik till Brad Pitts alla små ovanor som att röka gräs och dricka, kan orsaka storbråk.

– Jag har talar med flera personer i Brads familj som skulle vilja att de gjorde slut redan i dag. De är oroliga för Brads säkerhet och välmående, säger Halperin och hänvisar till ett vittnesmål från en limochaufför som bevittnade ett bråk mellan de båda.

– Jag var orolig för hans säkerhet, sedan hennes. Hon blev verkligen rasande, hotade honom och attackerade honom. Jag kan inte förstå hur någon skulle vilja vara med henne varje dag oavsett hur sexig hon är. Hon har ett temperament som en kobra, berättade deras forna chaufför.

En av anledningarna till de många bråken är att Brad Pitt sägs ha varit otrogen. Något som även Jolie själv anklagat honom för ett flertal gånger. Bland annat ska han ha umgåtts intimt med en sudanesisk modell han träffade på en välgörenhetsgala under Cannes filmfestival 2007.

– Det är så här det kommer att sluta. De kommer att splittras i all vänskaplighet, arbeta fram överenskommelser kring barnen och allt kommer att ske civiliserat. Därefter kommer vi att se hur hemliga källor börjar läcka historier om hur Angelina inte kunde tolerera Brads festande, drickande och gräsrökande. Hon oroade sig för barnen och var rädd att det inte var en bra miljö för dem, säger Ian Halperin enligt NY Post.

 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.