"Mitt hår är inte rött"

Prins Harry vill inte acceptera sin hårfärg...


24-åriga Prins Harry har fortfarande inte accepterat sina rödhåriga gener - och förnekar dem ständigt. Istället försöker han få andra att benämna sin hårfärg som kastanjebrun.

På pappa Charles 60-åresfest i går samtalade den unga prinsen med komikern John Cleese, och försökte övertala Cleese om benämningen på sin hårfärg.

– Mitt hår är inte rött, utan kastanjebrunt, ska prinsen ha sagt.

Enligt brittiska Heatworld är det inte första gången rödtotten oroar sig över färgen på sitt hår.

Förra året erkände prinsen att han blivit retad för sitt röda barr, och hade även bett om terapi för det trauma han upplevt som barn. Och fast prinsen inte ser något kul med hårfärgen, skojar flickvännen Chelsey Davy friskt med prinsen och envisas med att kalla honom för "The big ginger", den stora ingefäran. Tydligen kallade prinsessan Diana också sin lilla son för "ingefäran".

Det är nog bäst att prins Harry kommer över sin fobi för sin hårfärg.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

2 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

2 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

3 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".