Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Succésångerskan Susan Boyle nära ännu ett psykbryt

- 01/12/2009, 14:40 -
1 av 3

All Over Press

2 av 3

All Over Press

3 av 3

All Over Press

Hon toppar albumlistorna på båda sidorna av Altanten men nu tycks Susan Boyle stå inför ännu ett psykbryt.

Efter den succéartade förlusten i brittiska tevetävlingen X-factor, då hon vann folkets kärlek men kom på andra plats, valde Susan Boyle att la in sig på för psykbehandling. Medieskriverierna och kändisskapet blev alldeles för mycket.

När hon nu har släppt sitt nya album I Dreamed a Dream har det blivit en enorm succé. Hennes album är det snabbast säljande någonsin på båda sidorna av Atlanten.

Men nu fruktar vännerna och grannarna att hon är på väg mot ett nytt sammanbrott. Bland annat klagar grannarna på att hon spelar sitt album på högsta volym.

– Det började en vecka innan skivan släpptes så när den väl började säljas kunde vi alla låtar utantill. Vi har också sett två ambulanser och en doktor vid hennes hus. Susan berättade att hon haft magsmärtor, berättar en granne för Mirror.

Hon ska även ha börjat tala i en underlig amerikansk accent, klagat på att hennes katt inte älskar henne och även beklagat sig över sin nya skiva.

– Jag hälsade på henne på gatan här om dagen och hon ignorerade mig. Andra dagar är hon hur trevlig som helst. Det måste vara stressen som hon genomgår. Men jag kommer alltid att finnas därför henne om hon behöver mig, säger en annan granne enligt Mirror.