1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Succésångerskan Susan Boyle nära ännu ett psykbryt

Hon toppar albumlistorna på båda sidorna av Altanten men nu tycks Susan Boyle stå inför ännu ett psykbryt.


Efter den succéartade förlusten i brittiska tevetävlingen X-factor, då hon vann folkets kärlek men kom på andra plats, valde Susan Boyle att la in sig på för psykbehandling. Medieskriverierna och kändisskapet blev alldeles för mycket.

När hon nu har släppt sitt nya album I Dreamed a Dream har det blivit en enorm succé. Hennes album är det snabbast säljande någonsin på båda sidorna av Atlanten.

Men nu fruktar vännerna och grannarna att hon är på väg mot ett nytt sammanbrott. Bland annat klagar grannarna på att hon spelar sitt album på högsta volym.

– Det började en vecka innan skivan släpptes så när den väl började säljas kunde vi alla låtar utantill. Vi har också sett två ambulanser och en doktor vid hennes hus. Susan berättade att hon haft magsmärtor, berättar en granne för Mirror.

Hon ska även ha börjat tala i en underlig amerikansk accent, klagat på att hennes katt inte älskar henne och även beklagat sig över sin nya skiva.

– Jag hälsade på henne på gatan här om dagen och hon ignorerade mig. Andra dagar är hon hur trevlig som helst. Det måste vara stressen som hon genomgår. Men jag kommer alltid att finnas därför henne om hon behöver mig, säger en annan granne enligt Mirror.

 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.