Torsdag 22 Februari 2024

Beyoncé ger äktenskapstips

"Gift dig inte innan 25."


Beyoncé kände ingen press att gifta sig med pojkvännen sedan lång tid, hiphopstjärnan Jay-Z. Det var i april som kändisparet i hemlighet utbytte ringar med varandra.

– Jag var 18 när vi först träffades och 19 när vi började dejta. Vi hade inte bråttom. Jag tror verkligen inte att man gillar samma saker när man är 20 som när man är 30 år.

När tycker Beyoncé att tiden är inne för ett äktenskap?

– Jag skulle aldrig gifta mig innan 25. Jag tror att man måste lära känna sig själv, veta vad man vill och spendera tid för sig själv och bli stolt över sig själv innan man kan dela sitt liv med någon annan, säger hon till amerikanska ungdomstidningen Seventeen.

Och kanske har Beyoncé rätt. Hon är ett av få exempel på förhållanden i kändisvärlden som faktiskt fungerar. Paret visar sig nästan aldrig i offentlighetens ljus och väljer att vara inte bli privata med pressen. En framgångsfaktor?

Skrivet av:

Senaste nytt

Morran och Tobias tillbaka

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.

Så fick Peter Apelgren Anna Mannheimer på fall: "Fick jobba som ett svin"

Anna Mannheimer är komiker, programledare och journalist. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 har sammanställt de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Mannheimer.

Albin Tingwall blev dumpad av Idol-vinnaren – öppnar upp om kärlekslivet

1 timme sedan
Albin Tingwall är en av artisterna i Melodifestivalen 2024, men många känner nog igen honom från en annan sångtävling. 2022 kom Albin tvåa i Idol, och träffade även sin ex-flickvän under tävlingen. Men hur ser egentligen hans kärleksliv ut i dag, efter det tuffa uppbrottet?

Navalnyjs försvarstal ges på Dramaten

1 timme sedan
Dramaten ger en gestaltad läsning av Navaljnys försvarstal, i pjäsen "Navalnyj: Rättegången". Det är en aldrig tidigare spelad pjäs baserad på inspelningar under domstolsförhandlingarna, som nu framförs av bland andra Nina Fex, Gunnel Fred, Hannes Meidal och Christoffer Svensson.

Då får serien om Pirate Bay premiär

2 timmar sedan
Tv-serien om The Pirate Bay får premiär på SVT i höst, enligt ett pressmeddelande.