Joe Jonas är ingen otrogen buffel

Som flickidol är det ett riktigt gissel när man vill göra slut.


Efter att countrysångerskan Taylor Swift gick ut i Ellen med att hon blev dumpad på under en halv minut av Joe Jonas. Direkt gick Disney-stjärnan Joe ut på sin Myspace-blogg och försäkrade till fansen att det gått rätt till.

"Jag har aldrig varit otrogen", försäkrar han.

Även om Jonas aldrig nämner sitt ex vid namn är det klart att han syftar på den lilla countrysnärtan som han gjorde slut med förra månaden. "Varje gång du är ihop en längre tid kommer det bli bråk," skriver Jonas. "Ibland är det lätt att lösa. Andra gånger krävs det ändras sig hjärtat. Så var det den här gången."

Angående det korta samtalet skriver Jonas: "Jag ringde för att disskutera känslor. Men känslorna var inte väl mottagna. Jag la in på. Någon annan gjorde det."

Men det går ingen nöd på Joe. Nu gosar han med Camilla Belle (10,000 BC).

Skrivet av:

Senaste nytt

SVT:s oväntade regler kring alkohol och rökning i Hotell Romantik

Hon är Jay Smiths kända syster

2 timmar sedan
Artisten Jay Smith tog svenska folket med storm när han vann Idol 2010. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnskottet? Nyheter24 har tagit reda på vad svenskarna googlar mest om Jay Smith.

Skarsgård "fick utslag och skavsår" av "Dune"

3 timmar sedan
Vårens mest stjärnspäckade film är här. Förutom megastjärnor som Timothée Chalamet och Zendaya har "Dune: Part two" också blågula inslag. TT har träffat Stellan Skarsgård och Rebecca Ferguson.

"Snälla" "Paradise" flyttar från Viaplay

3 timmar sedan
Viaplay skrotade det "snälla" konceptet i "Paradise". Nu får den nya säsongen i stället premiär på en annan strömningstjänst.

Musikern Georg Riedel är död

3 timmar sedan
Han var en del av de flestas barndom och med "Idas sommarvisa" blev han hela Sveriges – främst alla barns – kompositör. Tonsättaren och jazzmusikern Georg Riedel är död, 90 år gammal.

Gerard Depardieu anklagas för nya övergrepp

idag 04:16
Den franske skådespelaren Gerard Depardieu anmäls på nytt för sexuella övergrepp. Den här gången är det en scenograf som lämnat in en stämningsansökan mot skådespelaren.