Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jordan sexvägrar för äktenskapet

Nöje | 17/11/2008 11:37

Eller åtminstone portionerar hon ut sexet. Det är så äktenskapet håller.

Jordan eller Kate Price som hon föredrar att bli kallad, har haft det tufft. Enligt media befinner sig äktenskapet med Peter Andre i kris. Och både Jordan och Andre är på offensiven för att bevisa att så inte är fallet.

Nu avslöjar Storbritanniens mesta bröstbrud hur hon håller kvar maken vid sin sida. Sex såklart. Som den visa donnan hon är portionerar Jordan ut sexet. Snarare ransonerar, eftersom Peter Andre gärna skulle få till det mer.

– Han är en man och han kommer alltid vilja ha mer sex än han får. Pete kanske inte får det ofta... men när han får det så är det värt det, säger Jordan självsäkert till The Sun.

Hon passar också på att ge sin syn av alla rykten.

– Alla antar att att vi bråkar och håller på att separera. Bara för att jag gick ut med tjejerna är det ett stort drama och alla antar att vi har gjort slut. I slutändan gör det mig bara starkare och skrattar bäst som skrattar sist, så kom igen bara, säger Jordan, enligt The Sun.

Skrivet av: