Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kelly Osbourne har förlovat sig

Nöje | 17/11/2008 14:23

Kelly Osbourne har förlovat sig med sin 18-årige pojkvän.

Kelly Osbourne, 23, gillar sitt lammkött. Hennes pojkvän sedan sex månader, Luke Worral, är nämligen 18 år. Desto större chock att de nu har förlovat sig. Något som utannonserades på Facebook. Dagens ungdomar alltså.

Det var i maj som Kelly Osbourne började dejta modellen Luke Worral. Introduktionen för mamma Sharon gick bra. Med hennes välsignelse fortsatte dottern sin lammköttseskapad.

Redan i september började rykten om en förlovning cirkulera. Detta efter att rockdottern setts med en ring runt fingret. Men Kelly var knäpptyst. Istället blev det pojkvännen som bekräftade nyheten. På sin facebook-sida. I går ändrade han sin status till "förlovad till Kelly Osbourne". Tydligare än så blir det inte.

Paret började sin relation som vänner i drygt ett år innan de blev allvar. På frågan om giftermål svarar Kelly såhär:

– Om jag skulle gifta mig med honom? Ja, du vet aldrig. Men jag är fortfarande väldigt ung så jag måste vänta och se. Men jag älskar honom verkligen. Vi kommer så bra överens, säger Kelly Osbourne, enligt Daily Mail.

Skrivet av: