Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ramsays älskarinna är kinky

Nöje | 26/11/2008 07:58

Blonda Sarah är en riktig tiger i sängen som både bits och rivs.

Sarah Symonds har nyligen avslöjats som Gordon Ramsays hemliga älskarinna i sju års tid. Nu träder allt fler fram och berättar om parets relation. Även Symonds förre pojkvän berättar om sina erfarenheter med den vilda Sarah.

Enligt dörrvakten Mark Mendelssohn hade paret vid ett tillfälle sex nio gånger på sju timmar.

– Hon var väldigt kinky. Hon älskade att bitas och rivas – precis som en tiger. Hon hade verkligen den största aptiten på sex som jag någonsin varit med om och beordrade mig i sängen om hur hon ville ha det. När jag gick därifrån så kunde jag knappt gå, berättar Mark, enligt The Sun.

Mark kan förstå varför Gordon frestats av Sarah och hennes stora aptit på sex. Den förre pojkvännen tog också sexdroger med henne under deras förhållande. Även Gordon bad Sarah att köpa sexdroger inför deras kärleksmöten.

Ramsay fortsätter att förneka affären, men har sedan den uppdagats setts bjuda Symonds på festmåltider och ställt in teveframträdanden, skriver The Sun.

Skrivet av: