Katrin hänger ut sin stalker

Katrin är desperat. Förföljd. Trakasserad. Nu slår hon tillbaka mot stalkern.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Fler och fler kändisar i Sverige utsätts för stalking. Förföljda. Trakasserade. Rädda. Arga. Dominika Peczynski tog som Nyheter24 skrivit om tidigare, till en drastisk åtgärd och hängde ut sin stalker på sin blogg. Och nu följer Katrin Zytomierska efter. Det har nämligen gått så långt att Katrin i sin desperation att få stopp på terrorn, publicerat ett öppet brev.

"Nu gör jag precis det som jag inte får göra, men eftersom ingenting funkar så måste jag ändå testa.", skriver hon i sin blogg.

Under flera månader har en man, vars namn avslöjas på bloggen, kontaktat teveprofilen både genom brev och sms. Katrin Zytomierska har till och med anlitat ett vaktbolag.

"Nu har du trakasserat mig i tre månaders tid. Kan du inte nöja dig med det? Jag kommer aldrig att besvara dig. Du kommer aldrig att få ut nåt av det här. Jag bryr mig inte om dig, jag läser inte dina brev, jag läser inte dina sms. Jag deletar dig med en gång. MEN. Det är jobbigt att min telefon plingar hela tiden och det är irriterande att behöva forwarda dina mejl till säkerhetsbolaget. Du är bara en börda.", skriver hon vidare i sin blogg.

Om hennes öppna brev får avsedd effekt återstår att se.

Skrivet av: