Lindsay och Sam i vilt slagsmål

Flatparet hamnade i ett vilt slagsmål som skulle skrämma den bästa amazon.


Under sin visit i Miami gick det som bekant hett till mellan Lindsay Lohan och hennes ständiga vapendragare Samantha Ronson. Under nyårsafton var det inte bara raketer som exploderade utan också Lindsays humör. Det blev ett rejält storbråk mellan de båda.

Det hela började i klubben där Sam höll en spelning. Snart var de båda inblandade i en rejäl skrikfest. Och inte berodde det på den höga musiken. Bråket fick sin vildsinta fortsättning utanför klubben där Lindsay skällde ut Sam.

– När jag stormar iväg är det meningen att du ska följa efter mig, skrek den enligt vittnen ostabila och helt flippade Lindsay.

Paret hann tillbaka till hotellet precis innan midnatt. Men under tolvslaget var det knappast nyårslöften som utbyttes. Snarare käftsmällar. Flera källor säger att de hörde kraschande ljud och skrik från deras rum. Plötsligt brakade de bråkande tjejerna ut i hallen.

– De slog varandra med nävarna- det var illa. Och de gjorde det framför oss alla. Det var läskigt, säger en källa enligt Perez Hilton.

Vid ett tillfälle ska Lindsay ha fallit ner på knä och gråtande skrikit "Varför gör du det här mot mig?". Medan Sam iskallt svarade" Jag känner inte dig". Hotellvakterna lyckades snart avbryta de båda kombatanterna och tog bilder av skadorna som uppstått. Krossade speglar. Skadade möbler. Frågan är om inte Lindsays och Sams förhållande nu tagit så mycket skada att det är över?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.