Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se 90210-stjärnans heta dag på stranden

- 04/01/2009, 21:27 -

Framtiden i Hollywood ser ljus ut för den supersnygga AnnaLynne McCord.

Svart bikini, vackert leende och en het kropp. Mer behövs inte för att skapa uppmärksamhet i Miami. För några dagar sedan syntes Lindsay Lohan strosa omkring på den guldfärgade sanden på South Beach. Bilderna på henne kablades ut över hela världen och gav henne ovärderlig publicitet. Sedan dök skådespelerskan och stilikonen Chloe Sevigny på samma strand iklädd en svart bikini. Konsekvenserna var samma för henne.

Bra idé tyckte 90210-stjärnan AnnaLynne McCord som i går imiterade sina Hollywoodkollegers rörelser till punkt och pricka under en hel dag på stranden. Hon kastade runt en amerikansk fotboll, slängde i sig en hamburgare och hann med ett intimt samtal med en okänd man.

Det är inte första gången AnnaLynne McCord visar upp sin stekheta kropp. 21-åringen med vilddjursblicken är känd för sina erotiska karaktärstolkningar, som till exempel Eden Lord på Nip/Tuck och Naomi Clark på 90210. Hon har även under sina få år i Hollywood hunnit synas i serier som The O.C. Ugly Betty och CSI: Miami.

Filmkarriären går desto sämre. Han har bland annat synts i dunderfloppen Transporter 2.

Men hon kommer knappast att stoppas av ett misstag som Transporter. Framtiden i Hollywood ser ljus ut för den supersnygga McCord.

Se McCords sexfixerade karaktär Eden Lord på Nip/Tuck

Se McCord i en intervju om 2000-talets 90210

Skrivet av: