Oasis sågar nya Bondlåten

Noel Gallagher tycker till om mycket. Nu sågar han Bondlåten.


Den frispråkige artisten fortsätter att trampa på tår. Nu riktar han gaddarna mot duon Jack White och Alicia Keys som gjort den senaste Bondlåten.

– Det är ett skämt att tidernas största brittiske agent ska behöva få ett soundtrack inspelat av ett par jävla amerikaner, säger han Noel Gallagher till NME.

Själv har han en hel del bättre förslag på låtar som skulle passa Bond bättre. Sina egna möjligtvis.

– Yep, jag har skrivit några Bondlåtar. De skulle vara jävligt bra Bondteman. Men den heter "Freaky Teeth" (Galna tänder).

Vi hoppas att den Bondfilmen aldrig blir av eller?

Skrivet av:

Senaste nytt

Spindelskräck i nya "Vermin" – "älskar dem"

Blackberry Smoke-trummis död

3 timmar sedan
57-årige Brit Turner, trummis och medgrundare till Sverigeaktuella rockbandet Blackberry Smoke från Georgia, USA, har avlidit, skriver bland andra Variety.

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...