Ulvaeus tvingas gå i terapi

Träffar existentiell filosof och terapeut i sjöstuga för att förbättra självförtroendet.


Miljonären och succélåtskrivaren Björn Ulvaeus har inte bara tappat tron på Gud, utan även tron på sig själv. Han tvingas nu uppsöka en existentiell filosof och terapeut i en sjöstuga för att klara av livets framgångar. För trots alla publiksuccéer, nomineringar och rekordförsäljningar plågas Ulvaeus av ett dåligt självförtroende.

– Det vimlar av människor som har stor yttre framgång men samtidigt dåligt självförtroende. Jag har den stora lyxen av att sitta i två timmar i min sjöstuga och prata med en existentiell filosof och terapeut en gång i veckan och det är väldigt, väldigt bra, sa Björn Ulvaeus, i P1-morgon på onsdagen.

Ulvaeus, som får ses som ekonomiskt oberoende, berättade om sin relation till pengar, som var viktigast i början av Abbas karriär då de gav utrymme till stor konstnärlig frihet.

– Efter Waterloo fick vi ju all frihet i världen att både skriva och att spela in. Det var det viktigaste pengarna har betytt. Det var då, sa Björn Ulvaeus.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Putin älskar ABBA
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.