Jordan köpte en rosa bil åt bebisen

Katie Price uppfostrar sin dotter till att bli en ny Paris Hilton.


Katie "Jordan" Price och Peter André har en 18 månader gammal bebis. När det var dags att investera i en ny barnvagn satsade föräldrarna stort.

Nu får dottenr Princess Tiaamii en rosa Beetle. En bil hon ska ha när hon "lär sig att köra" vid 17-årsåldern.

– Jag har just spenderat en en förmögenhet på att skräddarsy en rosa Beetle och har gett den Lamborghinihjul. Det är överdrivet men jag tror det blir bra för Princess när hon lär sig köra.

Katie planerar att flytta till Los Angeles med familjen när Peter spelat in sin nya skiva. Där kan hon umgås mer med Paris Hilton som är en av Katies inspirationskällor. Det var nämligen efter att ha sett henne köra just en sådan bil som hon bestämde sig.

– Paris Hilton har en underbar rosa Bentley. Vi hade en sådan kul tid när vi festade i London förra året och jag kommer definitivt att ringa henne när jag är i Los Angeles, säger Katie Price skriver Female First.

– Jag älskar henne. Hon är så galen, men på ett bra sätt. Jag tror att hon och hennes man kommer ta USA med storm. Det finns inte riktigt någon som henne, replikerar Paris Hilton.

Tänk om Katie Price sett lite djupare på det hela. Då kanske hon inte velat ge Princess något av det som Paris har. Rikemansdottern anses nämligen allmänt vara en av de mest bortskämda på planeten.

Beetle vs. Ferrari

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!