Jordan med i nya Baywatch

Modellen Katie Prices första skådespelarroll - kan medverka i långfilmen också.


Modellen Jordan, eller Katie Price som hon egentligen heter, ska göra sin första insats som skådespelare i den nya, brittiska, versionen av klassiska teveserien Baywatch.

Originalstjärnan David Hasselhoff säger sig älska glamourmodellen och tanken på att hon ska dra på sig Pamela Andersons röda baddräkt i nyinspelningen av den legendariska 90-talsserien.

Hasselhoff säger att Jordans kropp och häftiga attityd skulle vara perfekt för att ta över Pamelas livräddarkaraktär CJ Parker.

– Jag har tänkt på att öra en ny serie här borta som ska heta UK-Watch, säger han till The Sun och fortsätter:

– Och Jordan har kurvorna på alla rätta platser.

Om hon får rollen kan 31-åriga Katie gå vidare med att få spela med i den planerade Baywatch-långfilmen, i vilken både Hasselhoff och Anderson ska ryktas ha småroller som sig själva.

I går flög Katie Price till Hollywood för att börja ta skådespelarlektioner, skriver The Sun.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.