Stockholm

Hefners flickvän smet och var otrogen

Kendra Wilkinson från Girls Next Door smet från Playboy Mansion för att ligga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kendra Wilkinson var en av Hugh Hefners tre flickvänner som bodde i Playboy-huset. Fast någon stadig relation verkar de inte ha. Kendra smet nämligen ut ur huset för att ligga.

– Jag var tvungen att ha sex då och då, så jag fick smita ut, säger hon till US Weekly.

När Kendra fick höra att de andra två playboybrudarna Bridget och Holly var trogna blev hon förvånad.

– Jag var liksom "hur fan kan ni vara det?". Jag var tvungen att ha sex för att känna min ålder och som en hälsosam människa.

Egentligen umgicks inte Kendra så mycket med Hefner alls.

– Förutom kvällarna när vi gick ut så träffade jag bara Hefner en gång per dag när jag gick till hans kontor. Det var aldrig några egna träffar. Det mesta vi sa till varandra var "jag älskar dig" och "jag älskar dig med" eller "jag hopps du har haft en bra dag" eller "läget", berättar Kendra.

Men det var inte lugnt för det. Hefner försökte hålla en rigoriös kontroll på sina flickvänner. Kendra tyckte att den 82-årige pyjamasbäraren "var mer strikt än mitt liv någonsin varit". Personalen skrev ner i en bok exakt vilken tid man kom in och när man gick ut. Sedan satt chefen Hefner och läste allting. Lov och helger var inte fria som för resten av samhället. I slutet av veckan fick man ett kuvert med veckopeng.

– Jag hatar att be om något, men vi fick inte ha andra jobb än att vara festvärdinnor. Hefner var som min bästa vän och sugardaddy samtidigt. Efner gjorde mig vacker. Nu är jag helt emot hans livstil med tre flickvänner, säger Kendra skriver La Times-bloggen Dish Rag .

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.