Potters snopp krympte

Harry Potter-stjärnan slängde manteln och visade sin trollstav.


Under premiären av pjäsen Equus blev Daniel Radcliffes nervös. När han stod naken på scenen krympte penisen.

- Man stelnar som en hamster. Första gången det hände vände jag mig om och tänkte det är tusentals personer här och ingen förväntar att man ska se perfekt ut i sådana situatuoner, säger Radcliffe till Femalefirst.

I pjäsen som sätts upp på Broadway i New York spelar Radcliffe en hästgalen stallpojke.

-Karaktären är väldigt olik Harry. Han är våldsam och mentalt instabil, säger Radcliffe.

Den 19-åriga skådespelaren ångrar inte en sekund att han tog den kontroversiella rollen.

Om jag gjort ännu en fantasifilm skulle alla sagt att jag inte ens försöker, men om jag spelade en knarklangare skulle alla säga att jag försökte för mycket, säger Radcliffe.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

1 timme sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

3 timmar sedan
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

3 timmar sedan
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

3 timmar sedan
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.