Alicia Keys träffar gift man

Alicia Keys gör en Sienna Miller. Hon är älskarinna åt otrogen man.


Skilsmässan mellan producenten Swizz Beatz och sångerskan Mashonda har inte varit en smidig historia. Bråk. Hot. Anklagelser. Och det som rönt störst uppmärksamhet är Alicia Keys inblandning. Swizz har hela tiden förnekat ryktena om att en relation med sångerskan skulle vara anledningen till uppbrottet med frun Mashonda. Men ingen har trott på det.

En fest och ett e-mejl blev droppen. När Alicia Keys anordnade en födelsedagsfest för Swizz där hon introducerade honom som "Mannen och min älskling" fick Mashonda nog. När hon dessutom hittade ett flörtigt E-mejl från stjärnan på sin mans konto blev hon rasande.

– Hon trodde att de höll på att lappa ihop sitt äktenskap. Under tiden har han uppenbarligen sagt till Alicia att äktenskapet är över, säger en vännerna till Daily News.

Ingen av parterna vill uttala sig men Mashonda har anlitat toppadvokater för att företräda henne. Swizz lär få en kostsam historia medan Alicia Keys fått ett slamprykte.

– Det här kunde hanterats smidigt men nu har Mashonda tagit av sig handskarna.

Fortsättning följer garanterat.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.