Lady GaGa om dreglande män

Popundret Lady GaGa vill många män, och kvinnor, ha. Själv vill hon ha sin överman.


Förra årets sensation Lady GaGa sticker ut med sina många klädbyten och sylvassa lugg. Själv vill hon ha en karl snille och smak.

– Min dröm man måste vara smartare än mig. Tyvärr är det bara en eller två män som är kvalificerade, säger Lady GaGa skriver Digital Spy.

Samtidigt spelar Lady Gaga spel med männen. Hon älskar att gå in i deras psyken och ställa till oreda. Gärna genom att sticka ut gumpen klädd i guld eller en spetsbehå i silverslag.

– En flicka måste använda vad hon har fått och jag tänker inte göra en kille drägla som Britney gör i sina videos. Så jag tar det till det extrema. Jag säger inte att jag klär mgi sexigt på scenen. Vad jag gör är något extremt. Det ska få killar att tänka "jag vet inte om det är sexigt eller konstigt", säger Lady Gaga skriver Star Pulse.

På senaste tiden har Lady GaGa synts ihop med producenten Mark Ronson i London. Kan den engelska gentlemannen ha något att den extrema damen att göra? Mark anses vara den geniala syskonet i klanen Ronson. Om inte annat kan han säkert producera en hit åt henne. Hans samarbete med Lily Allen toppar i dag englandslistorna, framför Lady Gaga.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!