Lindsay Lohans dödsångest på flyget

Nysmal och smågalen. Lindsay upphör aldrig att chocka sin omgivning.


Lindsay Lohan fick ett utbrott utav guds nåde då hon inte gavs plats i förstaklass på ett överbokat flyg. Enligt en källa på plats skrattade passagerarna bara åt "stjärnan" som betedde sig som en barnslig diva.

"Du får komma och hälsa på mig där bak om jag skulle dö" sa en livrädd Lindsay Lohan i ekonomiklassens bakre regioner, skriver Fox.

Men efter långa snyftningar och tjat bönhördes Lindsay och fick till slut sin dröm uppfylld att få förflyttas till första klass. Till passagerarnas lycka.

Inte den enda neurosen denna vecka

I fredags gick Lindsay på ESPN:s stora Super Bowl-fest där fästmön Samantha Ronson DJ:a. Lindsay övervakade i DJ-båset likt en hök samtidigt som hon rökte konstant. Så fort det pep i Samanthas Blackberry grep Lindsay tag i luren och lusläste meddelandet. Bråket låg i luften. Till slut gick de två in på damernas för att reda ut.

– De gör slut hela tiden. Samantha släpper inte Lindsay så lätt. Hon har ingen egen karriär utan henne, säger en källa till Fox.

Bland gäster fanns också bröderna Madden, Chris Tucker, Cuba Gooding Jr och Christian Slater som njöt av gratisspriten.Lindsay däremot sa att hon bara dricker Red Bull. Även om det ryktades på festen att hon har en hemlig gömma med flaskor under sängen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!