Scarletts hårkupp mot Aniston

Jennifer Aniston har blivit ersatt som Hollywoods brunett. Av Scarlett.


Hollywood har fått en ny brunett, och hon heter Scarlett. Ja, rim kanske inte riktigt är vår grej men det är tjejfajter i alla fall. Och i går var det dags för en biff mellan just Scarlett Johansson och Jennifer Aniston.

Den forna blondinen hade nämligen förberett en illasinnad hårkupp mot sin filmkollega. Det blonda svallet hade ersatts av en brun mittbena. Väck var de burleska lockarna. Jennifer Aniston som i mer än ett årtionde blivit Hollywoods brunett med hela världen, fick se sig skuffad åt sidan. Fotoobjektiven riktades mot Johansson.

Det i kombination med en blommigt vacker Oscar de la Renta-klänning fick de flesta blixtar att smälla av. Det här medan Aniston tråkigt nog satsat på en svart kostymdress av Burberry.

– Det är en del av att vara tjej. Vi kan byta ut våra grejer och förvirra alla, sade Scarlett Johansson om sin nya look enligt Daily Mail.

Frågan är om 24-åringen har bytt upp eller ner sig hårmässigt. Svaret lär komma efter att uppståndelsen lagt sig. Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Så här såg Scarlett ut innan hon var känd:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!