Demi och Ashton ska adoptera

Nu knyter de knuten genom att adoptera ett barn


Det som många trodde var ett kort äventyr i gäddhängets förlovade land, var något helt annat för hunken Ashton Kutcher. När han och Demi Moore blev ett par blev de också snabbt ett av Hollywoods innepar. Nu visar de för omvärlden att de menar allvar.

Duon är nämligen väldigt sugna på att skaffa barn. Men istället för att använda sig av gamla hederliga niomånadersmetoden följer de trenden i Hollywood. Demi och Ashton vill adoptera.

– Både Ashton och Demi har till slut kommit till insikt om faktumet att graviditet inte bara kommer att hända. De har alltid valt bort adoption för att de ville ha ett eget barn, men nu har alltid förändrats, säger en källa enligt Perez Hilton.

Problemen bottnar nämligen i att de trots ivriga försök inte lyckats få till det. Demi Moore har inte blivit på smällen.

– De känner att det är det bästa som kunde hända för att de kan ge ett barn en jättebra, kärleksfull start i livet. Trots alla besvikelser och behandlingar, är alla glada över att de förverkligar sin dröm. Det är en vinn-situation. De kan knappt vänta på att hämta hem barnet i sommar, säger källan enligt Perez Hilton.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!