Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ljungbergs nya flört

Nöje | 30/09/2008 05:26

Calvin Klein-modellen träffar L'Oreals ansikte utåt.

Fredrik Ljunberg ryktas ha något på gång med Natalie Imbruglia enligt brittisk media. Den nyblivna singeln Imbruglia uppvaktades av den före detta landslagskaptenen och kalsongmodellen på en av Londons exklusivare vip-klubbar i helgen. Efter att Ljungberg spanat in Imbruglia skickade han över en flaska champagne.

– Det tog inte lång tid innan de satt vid samma bord och pratade. De kom närmare och närmare och såg ut att ha mysigt vid slutet av kvällen, säger en källa till Daily Mail.

– De var de sista som lämnade klubben vid fyra på morgonen efter att ha ignorerat när vakterna bett dom gå bara för att få prata lite längre, säger källan.

Imbruliga skiljde sig från Daniel Johns i början av året. Just nu spelar hon in sitt fjärde album och har en huvudroll i kommande australienska filmen Elise. Ljungberg är i dag en dagdrivare i sin hemstad London sen han och klubben West Ham bestämde sig för att gå skilda vägar och bryta kontraktet.

Lyssna på "Glourios" med Imbruglia:

Skrivet av: