Kylie slog ut Madonna

Madonna bangade i sista stund. Istället hoppade Kylie in för en ansenlig summa.


Popdivan Madonna är girig. Det visste vi redan. När stjärnan krävde 20 miljoner dollar för två ynka uppträdanden i Dubai fick arrangörerna nog enligt thewest.com. Madonna ut. Kylie in. För den mer rimliga summan av fyra miljoner dollar kommer popprinsessan Kylie nu att uppträda på en privat tillställning vid invigningen av ett lyxhotell i Dubai. Gästlistan omfattar sisådär 2000 personer och kändisar och rikemansbarn från alla världens hörn närvarar. Smått och intimt. Dagen efter får hon än större uppmärksamhet. 20 000 människor kommer nämligen att se henne live när en enorm galleria invigs. Madonna får nöja sig med sin "Sticky and Sweet"-turné så länge.

Se Kylies megahit "Can't get you out of my head":

Skrivet av:

Senaste nytt

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

1 timme sedan
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

1 timme sedan
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

1 timme sedan
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Johan Östling om den nya kärleken: "Ljuvligt att vara kär"

1 timme sedan
Johan Östling är känd som programledare och skådespelare med sin tydliga värmländska dialekt. Men hur mycket vet du egentligen värmlänningen? Nyheter24 reder ut allt du kan tänkas vilja veta om Johan Östling.

Världsstjärnans inhopp i Doobidoo chockar tittarna

1 timme sedan
Under lördagens Doobidoo gästas de tävlande, publiken och Lasse Kronér av en väldigt känd världsstjärna som det var ett tag sedan vi såg.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.