Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jessica säljer tjockis-kläder

- 11/02/2009, 21:15 -

Vackert kurviga Jessica Simpson har hittat en ny målgrupp.

Det blev något av ett ramaskri när vältränade Jessica Simpson skaffade sig ett antal bilringar. Tjockislarmet gick världen över. Stjärnan bröt ihop. Med tanke på svälthetsen som råder i Hollywood kan det ju vara skönt med någon som går mot strömmen. Något som Jessica själv nu verkar ha insett.

Nu börjar hon nämligen förstå fördelarna med att vara kurvig. Den tidigare trådsmala sångerskan har en helt ny målgrupp att tjäna pengar på. För pengar ska det tjänas. Men hur? Kläder såklart. Jessica Simpson lanserar nämligen en egen kollektion med tjockiskläder.

– Jag vill skapa kläder som smickrar alla sorts kroppsfigurer. Jag vet hur en klänning kan få en att känna sig så tjock. Men jag lovar mina gör det inte. Vi vill nå alla sorters människor och det gör vi. Men det viktigaste för mig är att det är du som bär klänningen inte klänningen som bär dig, säger Jessica Simpson själv till The Sun och fortsätter:

– Jag vet vad som smickrar kvinnor. Och lita på mig jag har blivit dömd mycket i mitt liv. Vid det här laget vet jag vad som funkar om du är kurvig. Om mina kläder och accessoarer får dig att känna dig underbar och låter dig gå stolt och rakryggad - då är jag nöjd.

We love u Jessica:

Skrivet av: