"Heidi Klum för fet för catwalken"

Supermodellen är för fet för catwalken enligt en av världens toppdesigner.


En ny säsong av Project Runway har dragit igång. Och likaså cirkusen kring den populära supermodellen Heidi Klum. Ett av modehuset Victorias Secrets mest välkända ansikten.

Men nu anses den 36-åriga modellen för fet för catwalken. Enligt den tyska toppdesignern Wolfgang Joop, har Klum inte vad som krävs för att vara supermodell.

– Absolut inte. Hon är ingen catwalk-modell! Heidi Klum är helt enkelt för tjock och har för stora bröst. Och hon ler alltid så korkat. Det här är inte avant-garde - det här är kommersialism, säger Joop till Bild.

Även andra inom modellvärlden ger sig nu på den framgångsrika tyskan.

– Heidi har höfter och tydliga kurvor. De ideella måtten för en catwalk-modell är 87-58-88. Heidi är 91-69-94, säger Louisa von Minckwitz, chef för välkända modeagenturen Mouisa Models, enligt Bild.

Måtten åsyftar bröst, midja och höft. Uppenbarligen är det fortfarande smalsmalt som gäller på catwalken. Men det tar inte slut där. Även Karl Lagerfeld passar på att ge Heidi Klum en pik.

– Jag vet inte vem Heidi Klum är. Hon var aldrig känd i Frankrike. Inte ens Claudia Schiffer vet vem hon är, säger divan Lagerfeld.

Är det avundsjuka som visar sitt ansikte eller? Kolla in bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!