Miley Cyrus kastar ut homosexuella

Tonårsidolen firar sin födelsedag på Disneyland. Och kastar ut de homosexuella.


Miley Cyrus befinner sig i hetluften i USA. Och inte på ett positivt sätt. Megastjärnan fyller nämligen 16 snart och ska ha sin födelsedagsfest på Disneyland. Samma helg som firandet av de årliga Gaydagarna. Ett firande som lockar tusentals homosexuella till nöjesparken för att stolt fira. Men nu kastar alltså Miley Cyrus ut de homosexuella. Hennes födelsedag är nämligen viktigare eller åtminstone mer inkomstbringande. Festen är nämligen öppen för alla. För den nätta summan av 250 dollar. Drygt 1 700 kronor. Gayfolket får fint finna sig i att hitta ett annat ställe att fira på.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.