Stockholm

Chris Brown ångrar misshandeln

Genom sin pappa meddelar stjärnan att han ångrar misshandeln.


Läs mer

Det verkar som om Chris Brown, 19, nu på alla sätt möjliga försöker reparera skadorna efter sin misshandel av Rihanna. Först skyllde han som bekant det hela på henne. Nu försöker han blidka kritikerna genom att visa sig ångerfull.

– Han reflekterar kring den här situationen. Han är väldigt ångerfull. Han är väldigt oroad av situationen och han vill vara säker på att Rihanna är okej, säger hans pappa Clinton Brown till People.

19-åringen urtreds nu av polis för misshandel och olaga hot. Enligt källor ska misshandeln ha varit kraftig och sångaren ska ha hotat med att döda sin flickvän Rihanna. Han släpptes nyligen mot en borgen på 50 000 dollar.

– Det här är olyckligt, det här fallet, den här situationen. Förhoppningsvis kommer han att komma över det. Vi har alla våra brister. Vi snubblar allihopa, fortsätter pappa Brown enligt People och kallar sin son "en älskvärd ung man".

Så vidare älskad av sina fans är Chris Brown dock inte längre. Runt om i USA har det bland annat ordnats bål där man bränt skivor, kläder och andra saker av den fallna stjärnan.

Allt medan Rihanna får stort stöd från fler än sina fans. Som Nyheter24 skrivit om tidigare har Jay-Z till och med gått så långt till att mordhota Chris Brown. Även Kanye West har uttryckt sitt stöd för din 20-åriga sångerskan.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.