Eva Mendes sexturné

Skönheten har haft sex i alla 50 av USA:s stater. En riktig amerikansk sexturné.


Stjärnan med latinamerikanskt påbrå visar sig vara en förklädd ängel. Nu går hon ut och berättar om sin sexturné i USA.

– Jag har haft sex i alla 50 staterna, säger hon enligt huliq.com.

Möjligtvis ett lumpet reklamtrick inför lanseringen av hennes egendesignade sängkläder. Eller kanske en ny image som slampa? Vem vet. Eva Mendes verkar i alla fall gilla skandaler med sex som huvudingrediens. Vad gäller det senaste skedde det mesta under en roadtrip som hon gjorde när hon var ung. Och enligt henne själv var det Arizona och Colorado som var de bästa sexstaterna.

– Kanske var det den rena luften eller tystnaden eller den ändlösa himlen. Vad det än var så var det riktigt riktigt bra, säger Mendes.

Det värsta sexet hade hon i Alaska. En pik mot republikanernas Sarah Palin möjligen?

Se Eva Mendes skandalreklam för Calvin Klein:

Skrivet av:

Senaste nytt

"Idol"-finalen är i gång

3 timmar sedan

Det hände under ”Börje"-träningen som fick Skarsgård att börja gråta

idag 19:00
Valter Skarsgård syns i rollen som Börje Salming i Viaplays nya satsning. För Nyheter24 berättar Valter Skarsgård hur han tränade inför att porträttera den hockeyikonen. – Hur trött man än var så fick ingen veta det, berättar skådespelaren.

Därför var det svårt för Hedda Stiernstedt att spela Margitta i "Börje"-serien

idag 18:50
I Viaplays nya serie om Börje Salming porträtteras även hockeyikonens äktenskap med Margitta Wendin. Det är Hedda Stiernstedt som spelar Salmings första fru, och för Nyheter24 berättar hon om vad som var mest krävande med rollen.

Pernilla Wahlgren ändrade sitt Instagraminlägg efter följarnas reaktioner

idag 17:40
Hemma hos Pernilla Wahlgren har julkänslan infunnit sig. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en julhälsning som inte riktigt blir helt rätt.

La du också märke till den avslöjande detaljen i Bonde söker fru-Jens matbild?

idag 15:52
Bonde söker fru har sannerligen levererat både det ena och det andra i år. En av bönderna Jens Lundin, har kommit att bli en stor favorit ute i stugorna.

Efter renoveringen – nu visar Carolina Gynning upp sin nya herrgård

idag 14:14
I mitten av november 2023 gick flyttlasset för Carolina Gynning. Då flyttade hon nämligen in i sin nya herrgård på Ekerö. Nu visar Carolina upp resultatet efter renoveringen – och det ser verkligen fantastiskt fint ut!