Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Grattis Paris!

- 17/02/2009, 10:47 -

I dag fyller skandalprinsessan 28 år. Här är hennes liv, år för år.

I 28 långa år har vi underhållts av arvtagerskan Paris Hilton. Vändorna har varit många, men minns vi dem verkligen? Här har ni Nyheter24:as exklusiva lista över Paris exklusiva liv.

Den 17:e februari 1981

Paris föds till världen med namnet Paris Whitney Hilton, och som barnbarnsbarn till Conrad Hilton, grundaren av hotellimperiet Hilton. Under sin uppväxt får hon utstå både ensamhet och mobbing.

2000

Donald Trumps modellagentur skriver kontrakt med Paris.

2001

Paris spelar sig själv i filmen Zoolander

2002

Paris firar sin tjugoförsta födelsedag genom att ha fem olika fester i fem olika städer; New York, Las Vegas, London, Hollywood och Tokyo.

2003

Paris är med i teveserien Simple Life tillsammans med vännen Nicole Richie. Världen skakas av överklassflickornas uttalanden och respektlösa sätt. Hon väljs även till den sämst klädda kändisen av modekritikern Mr. Blackwell .

Oktober 2003

När den tre år gamla privata sexvideon 1 Night in Paris med Rick Salomon sprids över internet blir Paris, om möjligt, ännu mer omtalad. Porrullen blir en bästsäljare år 2005.

December 2003

Paris hilton och Backstreet Boysstjärnan Nick Carter inleder en romans som avslutas åtta månader senare.

2004

Arvtagerskan startar skivbolaget Heiress Records, ett dotterbolag till Warner Bros. Records.

2004

Matt Stone och Trey Parker gör en parodi på Paris i ett avsnitt av South Park, där hon öppnar en affär med namnet "Stupid Spoiled Whore"

Den 1:a maj 2005

Paris medverkar i skräckfilmen House of Wax. En vaxdocka ställs ut på det världsberömda museet Madame Tussaud's i samband med filmpremiären.

2006

Paris gör sångdebut med singeln Stars Are Blind. I mitten av augusti släpper hon sitt första album, med det passande namnet Paris.

Den 5:e maj 2007

Paris blir av med körkortet efter att ha kört lite för fort och lite för full, och när hon sedan kör utan sitt körkort döms hon till 45 dagars fängelse. Hon sätts på kvinnofängelset Lynwood, Kalifornien, på en avdelning för kända personer och poliser, men hon stannar inte länge. Efter tre dagar bakom galler släpps hon fri, och får istället husarrest och måste bära fotboja i 40 dagar. Men denna frigivning godkänns aldrig av domare, och Paris får återgå till kändisfängelset i ytterligare 45 dagar.

Den 14:e februari 2009

En rosaskimrande födelsedagsfest hålls i Paris hem i Los Angeles, tre dagar innan hennes födelsedag.

Den 17:e februari 2009

Paris fyller 28 år.

Grattis Paris!

Skrivet av: