Amerikansk politiker talade i spel

Hon satt i FN och medlade i balkan. Nu verkar hon även i en virtuell värld.


USAs förra utrikesminister Madeline Albright har hållit tal i 3-D värld på nätet. Clintons favorit har skaffat konto på mötesplatsen Second Life. Där streamade den gamle demokraten ett tal om globala utmaningar och om hur framtidens unga ledare ska möta dessa. Talet hölls från University of Texas i Austin, rapporterar Kotaku.

I Second Life finns även vår egen utrikesminister Carl Bildt finns ihop med svenska ambassaden House of Sweden.

Skrivet av:

Senaste nytt

Dreamhack till Stockholm nästa år

Markus Krunegård får Taubestipendiet

1 timme sedan
Årets Taubestipendium från tidningen Vi går till Markus Krunegård. Artisten får priset för att "hans ord alltid har full fart framåt", som det bland annat heter i motiveringen.

Christer Sjögren på kyrkoturné i vår

1 timme sedan
Christer Sjögren ger sig ut på turné i vår med konserter i främst kyrkor runt om i Sverige. På repertoaren står både andliga sånger och personliga favoriter från sångarens karriär. Christer Sjögren får sällskap på turnén av sångerskan Anna Werner.

Anonym donation räddar "Batavernas trohetsed"

1 timme sedan
Den världsunika Rembrandtmålningen "Batavernas trohetsed" får stanna kvar på Nationalmuseum. En anonym donation gör det möjligt att låta konstverket vara kvar på museet i 7,5 år framåt.

Eldkvarn åker på ny avskedsturné – "Jag lovade"

2 timmar sedan
I somras tog Eldkvarn farväl. I sommar tar de farväl en gång till. Vi ska göra en turné. Det känns skitkul, säger Plura Jonsson till TT.

"Spinal Tap" får en uppföljare

2 timmar sedan
Det är dags att skriva upp volymen till 11 igen. Snart börjar inspelningen av en uppföljare till kultklassikern "Spinal Tap". Inspelningen börjar i slutet av februari och alla är med, säger regissören Rob Reiner.