Söndag 25 Jul
Stockholm

Peyre: Han har en jävligt liten penis

Natacha Peyre går till hård mottattack mot "översittaren" Alex Schulman.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Natacha Peyre är som bekant en av de nominerade i vår bloggtävling. Och när vinsten är en 15 000 kronors check hos Natalie Schuterman, är det inte konstigt att armbågarna åkt fram. Självklart är det Nyheter24:s bloggkritiker Alex Schulman som väcker känslor.

Som bekant var det inte med goda ord som Schulman beskrev Peyres blogg. Som Nyheter24 skrivit tidigare. Snarare gick det lite mer så här:

– Jag tycker inte att det är så stor skillnad på Natachas blogg i jämförelse med övriga dum-i-huvet-bimbos som bloggar felstavat och jävligt om nya implantat och middagar med sina spåniga pojkvänner, sa Alex Schulman.

Men nu slår blondinen tillbaka. I ett blogginlägg går hon till skarp och något humoristisk attack mot Alex Schulman.

"Intressant att Alex Shulman tycker att jag är så jälvla dum och blåst. Ändå sitter han och läser min blogg dag in och dag ut. Jag förstår inte riktigt vad han skriver för intelligent i sin blogg,eller juste! Glömde att det var en väldigt rolig hurmor sajt...hmmm? Jag förstår inte varför han ska vara en sådan översittare. Antingen är han bitter över att ha varit mobbad i skolan och försöker hävda sig på senare år genom att mobba små stackars dumma flickor som mig själv. Eller så har han en jävligt liten penis. Jag tror mer på det sist nämna...eller kanske båda två ;) Jag hoppas att du får någon "PR" för din fattiga blogg genom detta.", skriver Natacha Peyre i sin blogg.

Fortsättning lär följa.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela