Fredag 30 Jul
Stockholm

Amy går tillbaks till Blake igen

Skandalsångerskan flyger hem till England - återförenas med frigivna exmaken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Amy Winehouse ska till slut lämna sin flera månader långa rehabsemester i Västindien. Hon reser hem till England igen för att desperat försöka rädda sitt äktenskap med rocksångaren Blake Fielder-Civil, som blev frigiven från fängelset under onsdagen.

Winehouse lär inte ens haft koll på att Blake skulle friges. Och så fort nyheten nådde henne på paradisön St Lucia - där hon befunnit sig sedan december - bestämde hon sig att flyga hem för att försöka lappa ihop sitt trasiga förhållande igen.

Enligt en vän till sångerskan var det ett känslosamt besked för Amy att höra att Blake var ute i friheten igen.

– Hon känner sig som den sista att få veta och det gör ont i henne. Hon är desperat för att träffa honom igen och vill försöka lösa saker igen. Hon är fortfarande kär i honom, säger vännen enligt The Sun.

Blake Fielder-Civil gick ut i friheten från fängelset klockan tio på onsdagsförmiddagen och fick genast sin karaktäristiska filthatt och en kram av sin lyckliga mamma. Han ska nu genomgå ett rehabiliteringsprogram.

Blake begärde skilsmässa inifrån fängelset förra månaden efter att ha sett hur Amy närmade sig andra män på paradisön.

När han tillfrågades om skilsmässan i går svarade han:

– Det går framåt, men jag vet inte riktigt vad som kommer hända nu. Det är bara skönt att vara på utsidan igen. Nu ska jag komma över mitt drogberoende, säger Blake Civil-Fielder till The Sun.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela