Stockholm

Owen och Kate vill ha barn

Kate Hudson har tagit tillbaka Owen Wilson. Nu vill de starta familj.


Läs mer

Ja, barn brukar ju vara boten för alla relationsproblem. Ironi gott folk. Men någon som antagligen är lycklig är nog Owen Wilson. Som bekant försökte han ta livet av sig när Kate Hudson lämnade honom 2007.

Men även om vägen tillbaka till kärleken inte varit självklar, har paret nått dit. I veckan sågs de mysa i Paris och snart bekräftade båda att de var tillsammans - igen. Nu går de ut med ännu ett chockbesked. De ska skaffa barn.

– Kate och Owen blev ihop igen för tre månader sedan efter att de båda insett att de inte kunde leva utan varandra. Nu är de redo att bli föräldrar, säger en bekant till The Sun.

Anledningen är att Kate Hudson desperat vill ge sonen Ryder som hon har med exmaken Chris Robinson, ett syskon. En alltid lika bra anledning.

– Han älskar tanken på att bli pappa och har sagt till Kate att han är redo när hon är det, men ju tidigare desto bättre. Kate är verkligen störtlycklig och vill verkligen starta en familj med Owen nu när hon känner att han slutligen mognat, säger källan enligt The Sun.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.