Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Krishna ger välsignelse till Jesus

- 03/03/2009, 15:20 -

Exflickvännen till Madonnas nye pojkvän prisar Jesus.

Nu går förre flickvännen till Madonnas unge modellälskare Jesus Luz ut och ger honom sin välsignelse.

Exet, som ironiskt nog heter Krishna Siqueira, var ihop med Jesus under knappt ett halvår innan han träffade Madonna på en plåtning.

Krishna garanterar att Jesus inte är ihop med superstjärnan på grund av någon kändiskåthet.

Och trots besvikelsen över att ha blivit dumpad till förmån för popstjärnan så ger 20-åringen det nya paret sitt fulla stöd.

I en intervju med ett brasiliansk magasin öppnar hon upp sig och berättar att Jesus "inte är personen som dejtar Madonna för att få publicitet".

– Vi träffades genom en gemensam vän på en fest och började dejta i juli 2008. Vi gjorde allting tillsammans. Han är en underbar person, säger Krishna om Jesus, och fortsätter:

– Vi var ihop tills hans grej med Madonna började. Vi dejtade och sen dök det där fotot upp helt plötsligt. Så fortsatte det med historien om att han var ihop med henne. Det slutade med att vi gjorde slut. Sista gången jag såg honom var precis innan han åkte till New York på en avskedsfest. Vi gick ut och åt. Senare blev deras förhållande mer seriöst.

Krishna beskriver Jesus som väldigt mogen för sin ålder, och berättar att han var en underbar pojkvän.

– I början var jag väldigt upprörd. Jag hade inte väntat mig detta alls. Men jag lärde mig att skilja mina känslor från den professionella aspekten.

Och det gamla paret är fortfarande bra vänner.

– Vi pratar fortfarande med varandra. Så jag tänker inte vara svartsjuk på honom, eller försöka hindra hans liv. Ärligt talat vill jag inte veta för många detaljer om det hela. Kanske för att jag är avundsjuk. Han säger att han är inne i en bra fas av livet, berättar Krishna Siqueira enligt The Sun.

Skrivet av: