Madonna flyttar in med Jesus

- 15/03/2009, 13:22 -

Familjelyckan är total när superstjärnan lagar middag åt sin nye toyboy.

Madonnas nye pojkvän Jesus Luz har flyttat in hos superstjärnan i New York.

22-årige Jesus lämnar livet som modell i Rio de Janeiro för att flytta ihop med den 50-åriga världsstjärnan i hennes lyxlägenhet på Upper West Side i New York, bara tre månader efter att paret träffades första gången.

Jesus Luz nya miljonärsliv är ett tvärt kast bort från den verklighet han levde i för bara några månader sedan, då han fick runt 1 500 kronor för ett modelljobb i RIo.

Och familjelyckan är total när den mer än dubbelt så gamla Madonna lagar middag åt sin lille toyboy nästan varje kväll.

Paret har setts på Kabbalah-möten tillsammans, och Jesus sägs ha fått nära kontakt med Madonnas tre barn Lourdes, 12, Rocco, 8 och David, 3.

– Jesus har lämnat sitt gamla liv och sina gamla vänner bakom sig. Hela hans värld har vänts upp och ner sedan han träffade Madonna, säger en källa till Daily Mirror, och fortsätter:

– För bara några månader sedan bodde han hemma hos sin mamma i en av de fattigaste städerna i världen. Nu sitter han till bords i en jättevåning med utsikt över Central Park. Och han får bokningar från världens största modellagenturer.

Även Madonna har förändrats, enligt samma källa.

– Hon har mognat till en helt annan person jämfört med den som var gift med Guy Ritchie. Hon har aldrig gillat att laga mat, men nu har hon verkligen fått upp ögonen för det. De har väldigt roligt ihop och tycker om att stanna inne.

Jesus nyfunna kärlek har inneburit ett jättelyft för modellkarriären. Han är numera med i toppagenturen Ford Models - som tidigare haft modeller Elle Macpherson, Bar Refaeli och Twiggy – och han tar upp till 1 miljon kronor per jobb, uppger Daily Mirror.

Skrivet av: