Tisdag 7 Dec
Stockholm

Jennifer stal 50 000 i diamanter

Stjärnan behöll helt sonika diamanterna som hon fått låna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kändisar och modeföretag lever i symbios. Den ene gör effektiv reklam för den andre och som bekant får stjärnor en hel del gratis. Och när de inte får det? Ja, då tar de det bara. Något som Winona Ryder inte är ensam om.

Sångerskan och mamman Jennifer Lopez fick nämligen låna diamanter av den välkände juveleraren Robert Mouawad i veckan. Ädelstenar för ett värde av 50 000 dollar. Allt för en exklusiv kändisfest på Beverly Hills.

Följande dag skulle diamanterna lämnas tillbaka. Knappast. Uppenbarligen tyngde stenarna så skönt på Jennifer Lopez att hon valde att behålla dem.

– Vi fick ett samtal från hennes manager som berättade för oss att Jennifer skulle behålla stenarna. För Mr. Mouawads del kan Jennifer få vad hon vill, men ett sådant krav var ändå förmätet, säger en källa enligt Perez Hilton.

Jennifer Lopez själv förnekar uppgifterna. Hon "krävde" inte att få behålla diamanterna. Hon trodde bara att de var ersättning för att hon hade haft på sig dem. 50 000 dollar i diamanter för att festa i Beverly Hills. Vissa av oss lever livet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela