Bobby Oduncus nakenchock

I sin blogg publicerar Linda Rosing bilder på en halvnaken Bobby Oduncu.


Kändisfrisören Bobby Oduncu är mest känd för sin frisörkarriär samt sin vänskap med Linda Rosing. Nu kan han bli känd som "snyggaste kroppen i Sverige". Åtminstone om Linda Rosing får bestämma. På sin blogg har hon nämligen publicerat två ganska intima bilder på Oduncu. Halvnaken visar han sin minst sagt vältrimmade kropp.

– Det var i omklädningsrummet på gymmet. Min kompis Mirre tog bilderna, säger Bobby Oduncu till Nyheter24.

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig. Flera läsare uttrycker starka åsikter om bilderna.

"Han missar aldrig ett tillfälle att visa "rutorna" och pluta med läpparna. Ytlig kille. Har bara ett ansiktsuttryck: Fågelholk." skriver läsaren Annika.

"Fyfan vad patetiska o avundssjuka många är.. men sitt hemma o svulla chips o sluta klanka ner på andra som träner hårt o lever hälsosammt!! jag tycker han ser super ut+grym duktig frisör!!"

skriver en annan läsare under namnet//Cabin Crew.

Bobby Oduncu själv avfärdar kritiken.

– Jag vet inte vad de pratar om. Det där är folk som inte känner mig. De som gör det vet att jag är en av de snällaste personerna. Ska man klaga på min kropp finns det många andra att gnälla på.

Ångrar du att Linda Rosing la upp bilderna?

– För mig gör det inget. Jag tycker mest det är tråkigt för henne, svarar Bobby Oduncu till Nyheter24.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

3 timmar sedan
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.